Aanmeldformulier

Met onderstaand formulier kunt u zich opgeven als abonnee van Hersteld Hervormd Zeeland, de Kerkbode van de Hersteld Hervormde Gemeenten in Zeeland. Hersteld Hervormd Zeeland verschijnt plusminus 24 keer per jaar.

De abonnementsprijs is voor 2024 vastgesteld op 

  • € 15,50 per jaar voor gewone abonnees
  • € 30,00 voor postabonnees 72 uurs bezorging (normale bezorging op zaterdag)
  • € 38,50 voor postabonnees 24 uurs bezorging (normale bezorging op donderdag)
  • € 5,50 voor email abonnees

De Kerkbode wordt binnen de bebouwde kommen in de volgende plaatsen in Zeeland bezorgd:

Arnemuiden, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Tholen, 's Gravenpolder, Goes, Kapelle-Biezelinge, Kloetinge, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Waarde en Yerseke

In andere plaatsen en buiten de bebouwde kom zijn het postabonnees of emailabonnees. Postabonnees kunnen kiezen voor 24-uurs bezorging. Dan wordt de kerkbode normaal gesproken op donderdag door PostNL bezorgd. Er kan ook gekozen worden van 72-uurs bezorging, dat is aanzienlijk goedkoper, maar dan wordt normaal op zaterdag bezorgd. Doen zich problemen voor met de bezorging bij PostNL, dan zal de bezorging dus pas over het weekeinde heen op dinsdag plaatsvinden. 

De email abonnees krijgen op de dag van verschijning een pdf-bestand per email toegestuurd.

Om kosten te besparen verzoeken wij u ons te machtigen om het abonnementsgeld automatisch te incasseren. Normaal zal de incasso plaatsvinden in het begin van de maand januari. Als u het met een incasso achteraf niet eens bent kunt u altijd binnen 30 dagen de overmaking ongedaan laten maken bij uw eigen bank. U kunt deze automatische machtiging op elk gewenst moment ongedaan maken. De incasso's zullen uitgevoerd worden door I.O.V. Automatisering. Deze naam zal dus ook op uw afschrift te zien zijn.

Opzeggingen van abonnementen en wijzigingen kunt u via het menu rechts op deze website regelen. Abonnementen kunnen beëindigd worden per 31 december. Opzegging moet uiterlijk 1 december bij de administratie binnen zijn.